اخبار

جديدترين خبرهای دنيای املاك(هتل ها)

راه اندازی یک رستوران موفق در هتل

برای راه اندازی یک رستوران موفق و بدون شکست چه باید کرد؟

بد نیست بدانید موفقیت طراحی یک رستوران، تا حد بسیاری به چگونگی مشاهده و احساس مشتری بستگی دارد.
۱- رستوران باید از نظر موقعیت مکانی مانند جای پارک، چشم انداز و ورودی در جای مناسبی باشد.
۲- سردر ورودی باید به گونه ای باشد که کاملا مشخص و مجزا به نظر آید و جلب توجه کند.
۳- سبک طراحی تابلو مرتبط با نوع رستوران باشد.
۴- ظاهر رستوران و سبک معماری نیز به گونه ای باشد که جلب توجه کند و مشتری را جذب نماید.
۵- پس از سردر و ظاهر ساختمان و سپس دکور، طراحی میز و صندلی، نورپردازی، رنگ و غیره که نشان دهنده لوکس بودن رستوران یا ارزان قیمت بودن خواهد بود برای تصمیم به رفتن یا نرفتن به رستوران کمک می کند.
۶- کارمندان سالن و دربان و کلیه افراد داخل سالن در یک رستوران خوب باید دوره های آموزشی مرتبط با اینکار را دیده و مسلط به زبان انگلیسی باشند و از لحاظ ظاهری بسیار آراسته باشند.
۷- آشپزخانه درواقع قلب رستوران شماست، بطور مثال اگر تیم آشپزخانه شما از مهارت و تجربه کافی برخوردار باشند و احساس مسئولیت و دلسوزی کنند ضمن اینکه به شما سود بیشتری می رسانند در بیشتر کردن مشتری رستوران شما نیز تاثیر زیادی دارند.
۸- برای داشتن یک آشپزخانه خوب به جز یک تیم آشپزی حرفه ای، چیدمان اصولی و استاندارد، تجهیزات به روز و تاسیسات درست مهندسی نیز کمک می کند تا در مسیر کار مشکلی ایجاد نشود.

 

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Kyplex Cloud Security Seal - Click for Verification